♥️♥️♥️

Kami nikah (2017). Usaha & kecewa banyak kali la jugak, rupanya Allah nak suruh honeymoon dulu. Then alhamdulillah. Kalau tarikh harini (27/07) untuk tahun lepas (2018) saja2 cek upt sebab seminggu period tak datang. Alhamdulillah, Allah nak bagi hadiah birthday rupanya. Macam2 usaha/ikhtiar buat dengan suami. Macam2 emosi jugak kena hadap. Bila period jangan cakap la kecewa dia macam mana. Harini 27 julai 2019 (my birthday) baby han dah 4 bulan 11hari. Obses dengan my baby girl ni. Semalam suami & han nyanyi lagu birthday. Rasa dah lengkap keluarga kecil kami. Alhamdulillah. Pada yang masih ttc, jangan putus asa. Ingat, selagi kita masih ada rahim, inshaAllah, kita akan dikurniakan rezeki zuriat. Love, Mama A ?

♥️♥️♥️
21 Các câu trả lời

Sye pun thu ngndung ank no 2 time bday sye, sbenanye g kk amek perancang.. xperasan that day was my bday.. g kk skali nk amek ubt nurse tnye bila period, sye ckp xperiod.. nurse soh wt upt, skali dia tgk no ic, eh harinih bday awk ek?? Sye pun cm blur2, skali dia kta, hah positif nih, nah bday present awk.. hahaha 😆😆

5y trước

Haah.. mmg time tuh blur betul.. nurse ckp bru pasan.. then bru trpk patotlah sbelum tuh mkn durian satu ulas je, demam 5hari.. hahaha 😆😆 mmg xsgka sgt time tuh.. n first word yg kuar dri mulot, wow! Alhamdulillah.. 🤭🤭😅

Alhamdulillah sis.. Tahniah.. smoga dpermudhkan urusnnya..

Mksud nye dh 4bln bru sis tau sus pregnant? Or 4week?

5y trước

Sorry ye sis..hihi

Alhamdulillah.. Tahniah sis and happy birthday..!

5y trước

Thankyou 😊

Congratulations! God bless you and your family :)

5y trước

Thankyou so much . You too 😊

Tahniah doa kan saya jugak terima berita gembira

5y trước

InshaAllah sis. Saya ni pon ambik masa jugak. Segala usaha yang mcm saya post kat profile saya, saya buat.

Tahniah sis...jg dri bebaik na😉✌

5y trước

Thanks 😊

Berapa tahun TTC sis? Sy 7 tahun..

5y trước

Alhamdulillah syukur. Enjoy your pregnancy sis. Semoga dipermudahkan everything 😊

tahniah. doakan sy jgk ye 🤗

5y trước

Tq. InshaAllah sis 😊

Congrats and happy for you

5y trước

Thankyou