lambat sunat anak

kalau sunat anak perempuan lambat xpe ke?

29 Các câu trả lời

anak saya sebulan da sunat .. kata mak saya .. kalau sunat lambat .. nanti baby da tahu rasa sakit .. nak tidor malam susah ..

Saya sunatkan baby umur dia 3 bln.klinik tmpt saya pgi tu beritahu tempoh boleh sunat baby sampai umur baby 1 thn

Kat mana sunat anak Kat ampang?sebab semua klinik syaa gi diorng xnak sunat anak perempuan.dah 40 Hari dah usia dia.

5y trước

5 months ke atas puan lg elok. Cuba cek list klinik klu2 dkt dgn puan.

Jgn lambat2 sunat... Nnti takut die dh melasak nnti susah nk sunat... Kang terpotong yg lain pulak😅

Better sunatkn cpt sblm baby xpndai duduk diam n aktif dh.. Xlh susah nk kawal baby nanti

ank perempuan x sunat xpe... tp klu nk sunat, sebelum umur 2 tahun seeloknya...

Kalau tak nak nangis, masa lepas pantang buat.. Lagi senang handle

Habis pantang 44 hr saya terus sunatkan baby... 🤭

Lg elok kalo buat sblm ank cecah umur sthn

Sebulan. Baby pun tak nangis. Senang jaga