Anak perempuan lambat sunat. Dah 4 tahun, okay ke?

Saya terlupa nak sunat kan anak perempuan saya. Sekarang dia 3 tahun 3 bulan. Tahun ni dia 4 lah. Nak tanya, kalau sunat sekarang, proses penjagaan dia macam mana and lama ke nak sembuh? Anak saya ni aktif takut dia lambat sembuh#pleasehelp #advicepls #ingintahu

4 Các câu trả lời

Proses sunat anak perempuan sangat2 mudah dan tak sakit sis. Dengan syarat setitis darah sahaja. Jarum kecik akan dikuis sikit dekat clitoris sampai keluar darah sikit. Baby saya buat hari tu tak nangis pun. Lepas tu doktor akan bagi ubat titis untuk dititis dekat situ setiap kali tukar pampers selama dua hari je.

boleh .sunatkan la .sblm dia dh msuk skolah..nnti dia malu sbb dh bsr ... kalau ank sy dlu ms umur 3 bulan .kejap je sembuh...sbb dia sunat pun potong sikit je...mg dpmudahkan segalanya amiin

2y trước

oh okay hihi thank you 😊

mcm mana dgn anak yer? dh sunat ker

boleh