pampers newborn

kalau saya beli pampers 50 pices cukup tak untuk newborn nanti,sbb orang kata jgn beli bnyk sbb newborn cepat besar betul ke

29 Các câu trả lời

Macam anak sy dulu lahir 3kg je, lps sebulan berat bdn dia naik jadi 5.3kg. Memang betul baby cpt membesar hihi, so tak perlu beli brg newborn tu terlalu bnyk, takut nnt sekejap je boleh pakai.

1pek utk 1w. kalau kata bby keluar pon dh 3kg above. dlm seminggu dua je pakai nb pampers tu. ank sye keluar 2.97kg je. bile timbang lebih 3kg terus tukar s. sye guna nb pampers dlm 2w je.

Beli 1 pack je dulu. Kalau xcukup beli lagi nanti. Sbb nb cpt membesar. Bby sy 2.95kg dah 2wks plus tukar pampers size S sbb yg nb xcukup dah. Klu still guna yg nb pon kerap bocor.

sy guna newborn smpi umur 2 bulan lbih nk masuk 3 bln,x ingat brpa pack habis,banyak juga rasanya,beli jenama huggies,lembut je pampersnya

sy pun beli 1 pack je dlu....sbb kdang baby cepat besar satu Hal, kdg x sesuai dgn kulit baby....so xpe beli je dlu 1 pack tu....

sy 3 ank semua 3-4 kotak drypers weewee dry tape nb pastu tukar pant S.. sbb paha montel pakai pant elok sikit dr tape

Ye memang cepat membesar tapi masa newborn jugak la baby kerap membuang so takpe kalau membeli lebih sikit.

sy beli 5 bgkus yg 36pcs🤭 baby byk salin pmpers awal2, harap dan lah habis sblm baby bertukar saiz😝

ckup je.. yg bab cpt bsar tu ikut jgak.. mcm bby sye lahir pn kcik.. lme jgak gne pmpers newborn tu..

beli satu pack je dulu. macam saya dulu pakai 2 pack then terus tukar saiz s. baby masa lahir 3.73kg