sakit sangat

Kalau sakit perut belah kanan kenapa ya ? rasa macam segugut je ni sakit sangat

8 Các câu trả lời

Ikut pengalaman kalau sakit belah kanan apendiks. Mmg sakit mcm senggugut/contraction. Tp better sis jmpe doktor untuk pastikan.

5y trước

kalau rasa sakit lagi saya pergi jumpa doktor

Jg diri puan. Proses pelekat baby mungkin blku time tu. Bdoa yg baik2. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Selagi xkuar ape2.. Releks je k.. Layan je.. Kalau ade ape2 petanda.. Try segera jumpe doktor eh

Mmg mcm tu sis, baby nk melekat. Bnyakkan rehat & minum air kosong bnyak²

Awak baring, pkai stokin & kaki letak atas bantal bg tinggi sikit..

5y trước

Mungkin sebab baby nk melekat..Kadang2 ade yg sampai kuar darah.. Just think positive ya..

keluar darah

dah jumpa doctor ke ?

5y trước

Tak lagi . Sekejap sakit sekejap tak sakit

Brpe weeks??

5y trước

Ooo.. Sebab sy 7 weeks.. Perut sakit kaw2 pagi tdi.. Pastu tghri tu kuar cm lendir coklat.. Tadi g cek alhmdlilahh bby ok.. N ade heartbeat.. Pastu doktor bagi ubat hormon.. Pastu suruh rehat.. Dye bgi MC