Ruam Pipi

Kalau ruam pipi boleh sapu lotion baby ke ?? Atau boleh sapu bepanthen. Atau mommy boleh suggestkan any cream ke

6 Các câu trả lời

Saya sapu bepanthen.. Lepas mandi.. Dan pastikan lap lepas bby menyusu.. Ambil masa juga nak hilang.. Tapi alhamdulillah ok..😄

Baby awk bpe bln? Klu msih 2 bln ke bawah tu normal nnti Lma2 akn hilang

Boleh cuba herbal blend cream..free paraben, selamat utk baby

Kalau sy, sy sapu sudocream. Bkesan utk baby sy. 2-3hari lpstu mmg sembuh

8mo trước

sudocream nappy rash tu blh ltk kt pipi ke

Sapu bepanthen je

Bepathen ok