baby bump

Kalau pregnant anak laki, mmg tidak suka makeup ka???

32 Các câu trả lời

Sy dulu serabai giler.. Dh la kerja cstmer service boss pun xle cakap apa, hehhe baby girl lepas tu.. Skrg dh besar nk masuk 4 tahun dah.. 😂 😂

tak juga. Sy dl comot.tp baby girl. Muka bseri seri,suka mekap baru baby boy. Lain org lain pglmn. papepun ikot instinct mommy

Kalau ikut mak I cakap, pregnant baby boy kita jadi malas. Hehe. Tak suka makeup tu termasuk malas la kot 😅

mula2 Memang xde mood Nak make up... hehehe. Sekarang dah start make up dah... Lagi Nampak berseri2 taw

tidak jg tu sis.. sy masa pregnant suka sgt bermakeup sangkaan sy anak perempuan.. sekali keluar boy 😂

Ikut mood . Kdg suka . Kdg x. Tp klau x make up tu muka nampak mcm ada seri je. Bhahaha

Lain org .lain cara. Sis..ada org pregg baby boy muka berseri...dan. Ada juga sebalik nya...😘

Sye mse pregnant ank no2 laki suke sgt mekap.. Smpai kening ank trukir elok je🤭xjgk rsenye..

Hahaha my 1st baby gal and now pregnant with 2nd is baby boy dua dua pun I make up je hahaha..

hehehhe. tgk orang kot sis. sy scan lelaki. elok je sy berbedak bagai ke office. hehehe.