Need some motivation...

kalau orang sekeliling yang kahwin lebih kurang tarikh dengan kita, pastu dorang dah pregnant dulu & ada yang dah nak beranak pon. tapi kite belum nampak apa2 tanda lagi. patut tak rasa sedih ke, kecewa ke, down ke 😔 #jangandibully #needmotivation #mentalbreakdownhere

1 Trả lời

Samalah sis dengan saya , saya pun macam tu jugak..ramai yang nikah lepas beberapa hari saya nikah last2 sekarang ni ,diorang semua dah habis pantang ...saya yang belum ada rezeki..takpelah sangka baik je sis..in shaa Allah ada rezekinya nanti 🤲🏻😍

4y trước

amin in shaa Allah mudah2an, terima kasih ye. take care ;)