Tanya pendapat..

Kalau orang gemuk ni mmg ssah mgandung ke sis smua? Berat saya 80kg , tinggi 163cm.. betul ke fakta tu?mohon komen positive sis..

20 Các câu trả lời

Sy lg berat dri awk Alhamdulillah rezeki sy baru 3buln..positive okay kwn sy pn rmai yg overweight mgndung.

Xjugak... Sy dlu tggu sampai stahun lbih nk dpt ank... Tp kawan2 sy yg chubby2 kawen2 terus prgnant... Rezeki sis

kalau jumpa doc mesti dia suruh turunkam berat badan,macam saya la..

Xjugak...adk ipar lbih kurang mcm sis bdn dia. Bunting pelamin dia

Semoga dipermudahkan urusan amin yra

Ade juga 90kg boleh mengandung

Saya obesiti. 86kg, 154cm je. Senang je mengandung. Nak masuk 4 dah. Rezeki masing² sis. Adik saya 100kg, 156cm jer. Dpt gak mengandung. Doa byk². Mmg x semua berezeki cmni. Semoga dipermudahkan rezeki sis nnt..

Itu semua rezeki

Ikt rezeki sis

Tak jugak. Ade org gemok boleh mengandung tapi terpulang pd diri masing2. Sbb setiap org berbeza. Hormon ade naik turun. Sis, better jmpe pakar/doctor utk tau ape mslh sis..