Pengguna yang annoying

Sis mmg selalu buka app nie..kdng2 shari tu sampai bjam2 sis scroll nak tengok cerita ibu2 kat sini..yg share pengalaman diorg bila mengidam nak itu nak ini..kdng2 sis tergelak juga sbb ada pengalaman ibu2 kat sini yg lucu2..terubat juga bila baca2 pengalaman ibu2 kat sini lepas sis kehilangan sbulan yg lalu..tetapi bila sis terbaca ada penguna yg komen tu..komen menyakitkan hati jer..terserah la kalau ibu2 nak mengidam ke apa ke? U kisah apa hal? Lagi pula bukan ibu2 tu merayu sakan nak kau komen kat wall diorg pun..kalau setakat nak komen benda x baik tuk ibu2 kat app nie..boleh jer blahh..sis selalu nampak satu pengguna nie selalu jer bagi kata2 sinis ngan ibu2 kat sni..eksen pula nak komen tapi negatif selalu.. kalau ada ibu2 yg perasan..mesti tahu mana satu pengguna yg sis cakap nie..

10 Các câu trả lời

Terima kasih mommy kerana sentiasa terus bersama kami🥰 Allah, semoga sis tabah dengan kehilangan yang dilalui Dan semoga itu menjadi asbab untuk puan berjumpa dengannya Di syurga kelak. Betul puan. Saya bersependapat dengan puan. Sebenarnya memang Kami hanya galakkan Komen Yang positif Dan bukannya negatif Yang boleh merosakkan hubungan dengan pengguna lain atau mengganggu pengguna lain. Tapi kadang, memang Ada Yang Komen sinis sebab dia seorang Yang lurus puan. Tapi terima kasih sangat sangat. Saya akan sentiasa pantau jika Ada pengguna Yang keterlaluan memang Kita akan ambil tindakan☺️

4y trước

Sorry Admin kalau sis mcm terkasar bahasa..sbenar naik gram bila pkir..kalau dlu sis x penah preg..sis x akan ambik kisah mcm mana perasaan nak bertanya kalau rasa risau ngan kandungan..atau pun nak tershare perasaan mengidam tu..lepas sis preg aritu..tu yg sis merasa juga apa yg ibu2 kat sni rasa..bila tanya atau pun shre pengalaman..tba2 ada pla yg x sporting respond komen yg menyakitkan hati..kdng sis pula yg rasa nak menangis tuk ibu yg dikomen tu..sis pun tahu sis bukan baik sangat..tpi bagi sis..org begelar ibu..walau pun kahwin atau pun blum kahwin..selagi dia tengah mengadai nyawa membawa satu lagi nyawa didalam perut tu..selagi tu la kena respect diorg betul2...ehhh..panjang pula sis reply yer..sis berharap ibu2 sokong satu sama lain..jgan dikecam yer..sis cma meluahkan..

Saya pun mcm sis rajin buka apps ni untuk tengok cerita ibu² sini share.. And macam kenal je pengguna yg sis sebut😂😂😂. Harap lebihkan bagi kata semangat bukan komen sinis.. Kalau rasa tak sependapat just diam je tak perlu memerli betul tak? Ehehe

setakat ni sy perasan ad 2org, mulut ya tuhan.. bila org share xlarat bt keja ke apa ke dia rep camni "so sy nk kna bt apa ni" kurang ajar btul mulut pdahal dia pun seorang ibu ..

Harap dia belajar la tegur cara berhemah sikit.. kita sbg isteri ni kena jaga perangai sbb kita bwk maruah suami jgk..

betul.skrg dh x tnya soalan cuma skroll baca info terbaru dan baby ja..ibu preg smua snsitif,kita tak paksa pn org reply soalan kita..

ada ye puan...adui..spe laa tu kn.. #TAPSupermoms

mgkin dari kecik slalu cakap negative kot tu jd mcmtu 🤭🤭

start huruf m ke. #siscuba 😂

tak perasan sis. sbb baru jet ikut app

asenye da bole agak sape die...