Teman

Kalau nanti nk bersAlin mcm mana cara nk mohon untuk suami teman kita skli dlm labour room? Kene isi borang? Maaf anak first

2 Các câu trả lời

Klo area tempat sy...2 bulan sblum due..suami ade taklimat...supaya xberlaku perkara x diingini sperti suami pengsan atau mrah doc ktika proses melahirkan...tp hanya yg normal boleh msuk...nty kta call hospital dan dorg bg tarikh tok dgr taklimat...biase kk akn bg no hospital tok di call😊

Suami ikut je lah..nnt kat sana misi bgtau bila blh masuk ke..isi borang ke..make sure hospital tu mmg suami boleh masuk. U fikir nk bsalin je..😄

5y trước

Oh tq sis .