Apa yg sy buat dlm masa 4 tahun usaha utk dapatkan anak Part 1

Kalau nak tahu sy seorang yg obes.. masa kawen berat sy 78 - 80kg.. so period sy x teratur... Lepas kahwin.. hormon sy bermasalah... So utk dapat anak pelan2 sy kurgkan berat badan... Bukan mudah sbb diet utk badan sy x menjadi Tapi Alhamdulillah dalam 4 tahun perkahwinan skrunk berat sy antara 68 - 70 kg.. Pernah lekat tp x kuat... Untuk hormon sy guna produk Kordel's Vitex Harga dalam RM 65 - RM68 (60biji) sy makan dalam tempoh 3 - 6 bulan... Doktor India klinik Penawar cadangkan utk sy Salah satu hormon x seimbang banyak bulu n gemuk Alhamdulillah nampak perubahan bila sy amalkan So hormon dah mula stabil Continue Part 2...

Apa yg sy buat dlm masa 4 tahun usaha utk dapatkan anak Part 1
4 Các câu trả lời

Sy diet bln 6 hingga 7 turun 8kg.bln 8 alhamdulilah lekat.ttc 5y.bb first.pcos.tiub blog sebelah..dgn izin Allah..

5y trước

InsyAllah diet je ubat dia sis...sy sbelum ni smpi tbuk perut utk Usha ngndung..mcm2 ubat mkn..tp dgn diet sbulan lekat.insyAllah sy doakan sis menyusul..sy ingt sy mandul..da PCos Nye blog tubenye...klu stakat obes tu msti boleh sgt ngndung...Amin amin

Saya cadangkan awak buat eat clean campur senaman.. ☺️

baik untuk kesihatan ka tu??

5y trước

Baik... Bila hormon x seimbang... Susah untuk hamil

part 2?