Multivitamin blackmores

Kalau myusu boleh makan tak multivitamin blackmores ? Dlu sblm pregnant sy mkn ni . Bdn tak letih . Lepas berslin bdn letih . Mood kelaut . Anak dah nk masuk 1 thun. Atau ibu ibu bole suggestkan apa apa yg sesuai utk ibu myusu biar cergas sikit 😂 #bantujawab #ingintahu

1 Trả lời

Boleh. Paed anak saya galakkan saya makan multivitamin. In fact, obiminz pun dia suruh saya makan sebab bagus utk kita & milk productions