baby

Kalau mlm sy perasan ada benda timbul di perut saya belah kiri. Risau gak? baby baru 14 weeks.? xkan dia kot.

1 Trả lời

Hi Puan. Jika timbul itu mengakibatkan ke tidak selesaan kepada puan, saya saran kan puan pergi ke klinik pakar puan berhampiran untuk scan dan lihat kandungan puan. Sebab kadang-kadang kita tak tau kan apa yang terjadi dalam kandungan. InsyaAllah tak ada apa apa cuma perasaan tak selesa je tu. Harap-harap puan dengan baby dalam keadaan sihat walafiat. Amin :)