Ingin bertanya

Kalau mcm keputihan keluar berwarna kuning ada kah itu tandah2 nak bersalin atau macam mana saya ni anak kedua sudah tapi saya tak tahu apa2 sebab masa saya bersalin anak pertama tiada tandah2 keluar cuma sakit punggung saja lepas tu terus keluar

2 Các câu trả lời

keputihan bukan tanda bersalin.. mucus plug mcm lendir cmpur darah tu tanda nak bersalin.. tengok gmbar ia kt google..

Sis dah berapa week? Kalau banyak berbau n gatal2 better refer doctor takut jadi infection

5mo trước

Tidak juga banyak keputihan tu keluar