Anak meragam malam

Kalau lambat daftar nama anak.. boleh jadi punca anak meragam tak tidur malam juga ke macam mana.. mintak mak mak share sikit.. pengalaman..

3 Các câu trả lời

X de kaitan tu awak. Dr mana dgr benda mitos nie? Baby meragam mlm2 adalah x kena tu, pampers full ke, kembung perut ke, lapar ke. Awak kena check la tgk yg mana x betul. Kalau semua x, mgkn baby tgh mimpi benda x elok. Angkat baby n alihkn die arah tido tempat lain.

Huhu takde kena mengena rasanya. Baby meragam tengah malam mungkin sbb nak susu, Kembung perut atau pampers penuh yeee. Lagi pon normal je sbb dia baru nak suai dirikan.

😭