5weeks Kandungan

Kalau kandungan saya baru je hrnie masuk 5weeks..scan boleh nmpk kantung tk?

5weeks Kandungan
15 Các câu trả lời

Setengh badan orang da nmpk kantung je ... better tunggu 8 week mcm tu boleh nmpk janin sekali

Kalau 5 weeks biasanya akn nampak kantung sahaja tu pun kecil mcm duit syiling 😄 .

Tengok pada orang sis. Kadang tak nampak. Better tunggu 2 minggu lagi. 🥰

Kantung biasanya dh boleh nampak dh, cuma belum nampak jantung baby la

Seeloknya pergi 9w@10w. Dah ada baby n blh dgr heartbeat sekali