5weeks scan

Normal ke kalau scan time 5weeks kantung baby masih x nampak?#firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

4 Các câu trả lời

Betul . Sy tadi ptg pergi check. Sbb mlm smlm mcm ada rasa sakit perut. So saja la nk pegi kan. Just nk dpt info. Apa2 senang. So doc try scan mmg x nmpk lagi. Dia suruh dtg lg 2 minggu. And dia bgthu jugak laa, kalau mcm selalu rasa sakit perut + ada keluar darah ke apa terus pegi hospital or klinik. Doc cuma takut kalau kandungan luar rahim mcm tulaa. Ni just sharing taw apa yg doc ckp. Tp for me, x nmpk masa scan td tu sbb to early. So jgn terlalu fikir hehe. Sbb baru lg kan. 5 weeks mmg x nmpk apa lg laa. 😊

12mo trước

Aminn yra 🤲🏻🤲🏻

normal..sy pn xg scan lg skng 5 week..8 week nnt bru nk g scan..

12mo trước

Doakan kandungan saya Selamat ya

normal. kandungan masih kecil. saya check 8 weeks

12mo trước

Kiri atau kanan rahim*

Normal sis