scan baby tak nampak

Kalau ikutkan kandungan dah 11 weeks tapi lagi 2 minggu nak kena repeat scan..2 mggu lepas dah scan buat kali pertama, kelmarin kali kedua, nanti kena repeat lagi dekat klinik kerajaan, normal ke?? Atau elok refer klinik swasta untuk scan baby? Risau ni..

4 Các câu trả lời

Mcm sy 11 week scan xnmpk.. repeat next week... still xnmpk trs refer hospitl.. maaf sis.. mcm xnorml 11week xnmpk lg.. sllu mcm tue kntong kosong la... mcm sy dlu.. tp xtau la kot sis lain kn... doa byk2 sis...

Biasanya 1st time org akan scan ke swasta dulu. Dah confirm nanti masa buka buku baru scan dekat kk

11 weeks scan blum npk baby ke sis?

yaa sis norml

4y trước

wahh smoga baby dan awsk sehat slalu