Ada tak last period 22/7. Berapa weeks ya dh skrg ni ? Mcm mana nak kira ?

Kalau ikutkan app pregnancy ni sy dh 14w+ tapi bila tanya doc dlm live tt dia ckp kandungan baru 10w+. Mcm mana ya ??

4 Các câu trả lời

Sebelum tu, dah buka buku pink atau dah pergi scan? Masukkan tarikh first day of your last period dalam TAP ni. Lepas tu book appointment untuk buka buku pink.

Kalau ikut first day last period yg sis cakap tu, betul la sis bru 10w+

sy 24/7..n 10week ikut lmp ngn scan

3d trước

dh buka buku ka sis ?? due date bila ??

saya 21/6..14w+

2d trước

ehh sama plk 🤭