NAK TANYA?

kalau ibu preggy then festaim +ve covid ?? takde simptom apa2 cumanya batuk2 dengan seseme sahaja. tapi memang akan belarutan yee ?

2 Các câu trả lời

sama mcm sy. hri ni ke6 kuarantin. sakit tekak dh kurang. cuma batuk² sikit. deria rasa out. minum air oren pon boleh rasa pahit. air masak lg la pahit. tu pob sy mnum lemon dgn cengkih

Tak belarutan klu cegah. Amal lemon suam + madu utk batuk & sakit tekak. Dan klu selsema wap muka dgn letak sikit vicks.