Anak minum susu fm + dbf tapi dah 4 bulan ni dia susu fm minum main2, kena tukar susu ke ?

Sekarang ank minum susu anmum

3 Các câu trả lời

sama dengam baby saya. tapi df nak pulak susu saya da la tak berapa banyak😥 bagi formula dia minum main main kadang kadang dia luek formula minum habis pun bila betul betul da haus sangat tu pun still main main

6mo trước

sama jugak la mcm saya 😢

anak sy pun x mau minum susu sblm ni....berat smpai xnaik²...sy tukar mcm² brand susu...last mau dgn susu morinaga

xperlu tukar, myusu je mcm biasa n layan bby bermain2 tu