Genap 40w

Kalau genap 40w tp belum ada tanda2 baby nk keluar ape yg mommy2 buat ye... Trus pegi hospital @ still tunggu tanda?

5 Các câu trả lời

Ikut guide doktor.. Kalau doktor kata boleh pergi hospital kena pergi.. Kalau doktor kata masih belum lagi, kena tunggu hingga ada tanda.. Dulu saya anak pertama last check up terus pergi hospital walaupun tiada tanda. Bila tiba hospital doktor kata i kena ceaser.. Big baby

tanda brsalin trasa bby mnadang kuat dan rsa sakit pingang kerap kali msuk tandas trasa nk buang air besar tpi tda...tnda2 dara tiada cuma trasa sakit perut mcm nk buang air besar..dn trasa kepala bby nk kluar.. tu la tnda2 brsalin suda...

Doc yg akn bgth bila dh lewat..jgn risau sbb preggy 38w keatas kan kena cekup setiap minggu..n last2 lewat 1minggu sekali..

Lebih selamat tunggu tanda, buat exercise senaman ke sis, jalan itik, dan banyakkan berjalan.

4y trước

Ok sis.. Tq bg tips

smga diprmudahkn