40 weeks tiada tanda bersalin lagi.

Besok saya genap 40w dan tiada tanda2 bersalin lagi. Harini saya pergi jalan2 dekat MAHA sebab tak nak fikir pasal bersalin lebih due apa semua. Hahaha. Doakan saya as esok saya nak ke hospital. #firstmom

3 Các câu trả lời

Saya pun bersalin haritu kene induce sbb lambat sgt bukaan. InshaAllah semuanya ok je sis. Jangan pikir sangat sakit ke apa. Semoga dipermudahkan

Kita sama, besok sya genab 40week tpi skrg blm ada tnda2 jgk😊, semoga kita dprmudhkn brsalin, sis kena admit ke?

smoga urusan ibu dan anak dipermudah