Gdm on diet control

kalau gdm on diet control kena bersalin awal jga ka ?? dgr² y ada gdm kena beranak 2w awal... betul ka? sy due date 31/3.. masa puasa... kot² la x sempat puasa nak rasa makan makanan ramadan .hihi#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

12 Các câu trả lời

Gdm diet control biasa kena serah diri sehari awal je dari due date. Mcm sy kena induce hari serah diri tu. Ptg tu jgak dah selamat bersalin 😂

5mo trước

sy nk req czer...sbb anak 1st czer kn.. hahaha... mcm x mampu rasanya menahan sakit contractions..hihi