buku pink

korang buat buku pink seawal berapa minggu ye..5 week dah boleh scan ke? g private ke gov?

23 Các câu trả lời

5w saya scan private. Saya buat masa 5w juga bila dah ada gambar scan bukti pregnant. Sebab gambar ni perlu untuk buka buku pink. Saya buka awal sebab ada risiko masalah kesihatan. Selalunya kalau takde masalah, klinik akan buka buku lambat sikit.

sy 5 week buat bku pink dah tpy sbelum buat buku pink tu sy ada pg scan kt klinik swasta xnk apa2 lagi dah 8 week tu KK refer ke h.ampang untuk scan ,dokter O&G epau scan dah nampak jantung dn janin alhamdulillah

5weeks boleh jer scan. Tapi selalunye tak nampak pape lagi. So better nak bukak buku pink nanti baru scan. Buku pink tu kna call KK. Tanya bila boleh bukak buku. Lain klinik lain rule nye awak..

Kalau buku pink sy la.. semua kolum perkembangan start dr mgu ke 10.. agaknye la sbb tu KD sini setkan booking kita atleast 10 week.

Scan dlu dkt swasta.. Da detect da nmpk kantung semua.. Bru bukak buku dkt gov or swasta.. Buka buku bfore 12w

Buat buku pink 9weeks macam tu..kalau nak scan 5weeks tu masih awal sngt, takut tak nampak lagi..

Saya buat on 12 weeks dekat kk. Rasanya 5 weeks tu mcm awal lagi untuk scan

Saya buat buku 8week ... Xscan lgi ... Saya scan 9week masa amik darah ...

Buka masa 6w kt kk gov. Klu ada duit lebih nk buka kt private pun boleh

scan bermula 5mgg kt private, bw gmbr ke kk. buku buku b4 12weeks yea