Mamariam atau ubat kk

Kalau dah amalkan mamaria perlu lagi tak saya telan ubat zincofer

5 Các câu trả lời

Tlg la avoid. Husb sy mmg xbg process food/juice. Puan mkn je ubt klinik sbb dia bg ikut keadaan kesihatan Puan, ikut apa yg kurang dlm bdn melalui ujian kencing/darah etc. Kalau bdn xleh terima ubat baru makan whole food. Cth kurang iron, puan google mknn high iron mcm daging, brokoli, telor. Kita yg utama skrg ni nak baby sihat dpt zat yang terbaik. Lain bdn lain penerimaan.

hai sis..kalau kandungan sis awal lg..better stop mamariam...sbb sy amalkan mamariam n folic acid selepas sy gugur yg 1st...dpt yg 2nd...tp gugur jgk sbb bby xjd..dktr xde ckp ape2 punca...bila sy msok ward..ad sorg akk dekat katil depan tu dah jumpa 3org termasuk sy yg amalkan jus tu dari awal...dan gugur mcm sy😔

3y trước

1st gugur bln 10...bln 1 dpt 2nd preggy then bln 2 gugur...skrg msih xde sbb nk jarakkan sikit tkot ada risiko

sy amalkn set dari shaklee sis . sbb sy x boe telan ubat hsptl . sy mntk sranan doc k.k dia pon kasi amalkn shaklee . sis cube la .http://Wasap.my/+601117194775/ubatpregy

mamariam just susplement momy..ubat kk yg perlu diambil..sbb ssmua vit ade..semoga dipermudahkan urusan momy.

Sy amalkn dua2.. Jus mamariam n ubt hosp.. Ubat hosp jgn skip..