test

Kalau check mcm ni positive ka tp line masih samar lg..first time ni..

test
32 Các câu trả lời

Asal dia 2 line positive la tu..saya punya dulu lagi la kabur dari awak punya..sampai tak nampak tapi saya nampak..sebab paranoid sangat saya beli digital.clear blue digital kat watson rm40+ dia bagitau weeks sekali..sah hamil 1-2weeks.. now anak saya boy 3bulan.. btw..congrats sis..semoga semua dipermudahkan

hahaha same dgn saye masetuh, confius sebab line takberapa nk clear sgt tapi kali kedua test alhamdullilah. syukur. tuhan bagi rezeki yang tak ternilainye. taniah sis! jage elok² jage pemakanan. jangan lasak!

Sama dengan saya. Dua kali check sama 1 line tu kabur sikit. Confirm positif kah klau mcm ni?

Positif tu. Sy mula2 pun guna upt yg sama mcm ni. Lps tu beli clearblue utk confirmkan blk

wow.. bestnya, positif tu.. Alhamdullilah, doakan sy pon dpt double line jgk kali ni😊

Congrats in advance...utk confirm kn lgi, p cek dekat mna2 klinik. Take care ye...😉

Positif lah tu sis..awl2 mmg samar2 sbb hormonn hcg blum bnyk lagi..try lagi sminggu..

Apa samar2..tu dh terang sgt dah tu..hihi..btw, tahniah ye momy..tc u both

inshaAllah positif.. cuba check lgi skali... tahniah yaa...jaga diri baik2

Positif tu.. Tapi masih awal lagi.. Kalau ikut experience saya lah