buku merah

Hi . Kalau buat buku merah kene pagi ke? Lepas kol 1tghari boleh kan? Hehe

9 Các câu trả lời

Pergi pagi..sbb nk buka buku tu macam2 dia nk kna rekod nk cek nk interview..utk next appointment baru bole pilih pagi atau ptg punya sesi..tp elok pagi sebab pagi ibu belum ada sbrg pressure..so tekanan darah pun cantik lagi..

Better pagi. Certain klinik mereka tak terima buat buku sblh ptg sb buka buku ambil masa yg agak pnjg. Sy hr tu 1jam30 bru siap. Kdg2 2jam bergantung dgn kesihatan ibu

5y trước

Baiklah. Terima kasih 👍

Better call klinik. Macam sy ok je buat petang. Memang nurse bg option pagi or petang. Tapi petang tu jadi org yg paling awal la. Sebab macam2 nak buat.

Better pg .nk jmpe doc lg..nk interview mak lg..nak ambik drah dan air kencing lg..nak jmpe doc gg lg...ptg x sempat huhu

Bergantung pada klinik. Tapi rasa nya elok lah pergi pagi. Sebab baru nak buka buku kan. ☺️

Baik pegi pagi sis..nurse ni kadang dapat yg ok..ok la..tapi biase kena bebel banyak..🤣

Sy bt petang. Pkul 2 mcm tu. takramai org dh time tu. Tp still 2 jam jgk baru setel 😅

Yaa kena awal pagi...

Hahaha blh je kot.