buat buku merah?

bila nak buat buku merah sepatutnya? #1stimemom #advicepls

10 Các câu trả lời

sblm msuk 3 bulan sis..dlm 2 blan dh amek trikh opmt..tgok tmpt sis..ade buat buku awl ade x..mcm tmpt sy sblm 3 bulan sy amek trikh opmnt dlu sblm buat buku😊😊

skrg MCO pegi KK or KD berhampiran untuk buat appointment.. dah dapat tarik apointment sehari or dua hari sblom appoitment buat scan at luar...

saya buat masa 8 weeks sebab dah scan dekat klinik swasta masa 6 weeks. apa apa pun boleh buat appointment dulu, nanti kk akan bagi date 😊

12weeks....tp sy 6weeks dh buat sbb ada mslh yg kne rujuk hosp bsr....jd kne tunjuk buku pink tu...Mmg kne buat awl lh.

bila nak buat tu xpasti, sy scan swasta 8w, buka buku pink di kk 12w. baru buka minggu lepas 😄

just read satu article from TAP, kalau lewat sangat kang jadi late booking😂

3y trước

oohh baru lg tu sis..tgu 2 bulan or sis kol kk tye nk amek trikh opmnt sis😊

Depends your clinic. Swasta or gov. Kalau KK sebelum 12w tak silap.

saya 4 minggu dah buka buku pink 🤣

Dlm 8-12 week kehamilan..

9 minggu