HB

kalau bacaan HB 11.7 ok ke tnggi sngat?

14 Các câu trả lời

yg normal 12-15. kalau 11 lebih utk ibu hamil masih elok. tp nanti baby makin besar kena pastikan hb maintain. makin besar baby, makin drop hb ibu sbb berkongsi dgn baby.

Okay. Yang tak okay bawah 11. BAHAYA. KESIAN BABY. Nanti tinggikan lagi HB. Boleh google pemakanan yang boleh tinggikan HB. Good luck. 😊

Sedang2. Kira ok la tu. Sy dlu 13. Kalau tgi misi yg cek pn senang hati. Kita lg la lega. Kalau hb rendah risiko bleeding ms bersalin.

Normal but still atas pagar. Elok 12 ke atas

Oky normal. Mmg kk nk hb 11keats

Okay je. Yg low bawah 11

Ok sis.. Lebih elok 12

tq mommy2

ok je..

OK sis