Susu formula

Kalau baby kembung perut setiap hari pastu asyik meneran nak berak macam sembelit kan tu maksudnya susu x sesuai ke?

4 Các câu trả lời

Yaa susu tak sesuai , tukar susu dulu kemudian check minyak telon kalau ada bagi sesuai tak dgn baby . Ikut sukatan susu atau air jangan cairkan . Hilang khasiat dan sukar baby berak . Itu yang doktor pesan . Ni saya selitkan bahayanya cairkan susu formula . https://siraplimau.com/cara-bancuh-susu-formula-bayi/

Iye puan. Sembelit. Cuba cairkan sikit susunya. Buat urutan iloveyou. Kalau tak ok jugak, boleh tukar susu. ☺️✌🏼

boleh try amalkan nie sis.. insyallah berkesan.. www.wasap.my/60179181078/mbc

yaa sis Klau baby sembelit makna xsesuai mesti tukar..yg sesuai untuk nya