kalau anak luar nikah ?

Kalau anak dlm kandungan ni dah masuk 6bulan masih bleh buat buku pink ke ? Maaf la cuma nak tau dan minta pendpt kt org2 yg berpengalaman ...

31 Các câu trả lời

Boleh sis. Sy dulu dah dekat 8 bulan baru bukak buku.. Alhamdulillah nurse, doctor semua baik, sangat membantu beri semangat

Tnpa buku pink awk xleh brslin kt hsptl..nk buat surat brnk pon ssh.. spttnye awk kne pegi dri awl lg..pdlikn ap org ckp..

Boleh je. Lagi elok. Apa² urusan pun kena ada buku pink dlu baru boleh settle urusan yg lain.

Boleh.... Buat je... Abaikan cakap orang... We here always support u ok

Masih boleh sis.tolong buat cepat.jgn delay2 lagi.nanti misi marah sebab lambat.

saya 5bulan (21week) baru buka buku...boleh tapi maybe banyak kena tanya lah...

Buat ja sis. X jadi masalah pun tu. Penting for baby jumpa doctor tu semua😊

Boleh....sbb buku pink tu penting untuk buat. Surat kelahiran dy

Boleh je xde msalah...nt nurse n Doc akn tlong

Sya tanya kt klinik yg berdekatan ..

5y trước

pjbt agama islam akan ikut cmpo x kalau dlm hal mcm ni klau ada adik bradik si ibu ms bsalin? masf mncelah sbb hdpi bnda yg sm jga 😔