air ketuban

Kalau air ketuban banyak mcm mne ye.... Btul ke klu air ketuban byk ni disebabkan mkn mnis byk... Dan ade kemungkinan ke dpt kencg mnis? Maaf bertanye...

6 Các câu trả lời

Sis berapa week skg? Sy risau dr 26week..skg dh nk msuk 31week..bby ok ke nnt? Ade org ckp bby sindrom la ape lh..mnakutkan..sb detail scan doc ckp bby ok.ad doc lain ckp air ketuban bnyk risiko paru2 bby msuk air😭hari2 sy positif je..mudahan bby sihat2..tp ad mse kdg fkr jgk ke lain sb risau

5y trước

Amin..insyaAllah..sy pn egt nt 34w nk bt detail scan lg..ni masuk kali ke 3 sy bt detail scan..

Saya ada GDM masa 2nd pregnancy dan kebetulan air ketuban memang banyak. Doc suruh control makanan manis. Wallahualam tak tahu apa kena mengena.

Eh xde kene mengena pon. Saya aor ketuban byk btl. Baby dh 4kg lebih masih steady pusing2 dlm perut, sbb byk ruang. Hehe...

X de la sbb makanan manis air ketuban byk... Depand pd org sebenarnya... X de apa apa la sis... Jgn risau

5y trước

Betul x pernah dengar... Air ketuban ada kena mengena dgn air kita minum ke?.. doktor saja gurau ko... Sebenarnya takut kencing manis je... Tu suruh minum air masak je

Air ketuban banyak memang ada kencing manis sis..sy pun sama, doc bising dah..🤣

Hi mommy. Rsnya takde kena mengena dgn mkn manis.

5y trước

Oh yeke.. Sy byk mkn manis juga.. Hehehe.. Ada kencing manis je la hahhaha