Hii siapa ada barang preloved baby boy nak bagi

Kalau ada mommies murah hati nk beri barang preloved baby boy boleh pm saya ye, duedate saya bulan 1 tahun depan, tapi saya takde beli barang n baju baby lagi, cuma ada pampers baby je , klu ada baju baby yang murah ii pun okay jugak.. thank you mommies, doakan saya dipermudahkan urusan dan bersalin ❤️#seriusnanya #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Checklist Hospital Bag Mommy 🩷🩷 Sementara menunggu hari bersalin moms boleh la prepare apa yang patut kan ☺️ untuk new moms boleh refer dekat sini 🫶🏻 Make sure ada satu bag barang mommy/baby 👉 https://linktr.ee/erykaaaaa Item2 penting boleh click dekat link. Boleh beli online terus takyah pening cari dekat kedai 👍🏼 Semoga bermanfaat! ❤️

sy ada baju newborn boy baru tak pakai lagi. sis area mana?

10mo trước

sy area selayang