Kencing manis (gdm)

Hi, Kalau ada kencing manis(gdm) boleh ke minum susu mcm dutchlady. Boleh share pemakanan tak?

6 Các câu trả lời

Mcm sy minum je dutchladdy. Tapi tak selalu. Skrg ni kalau nak minum lagi dutch laddy sy minum yg low fat. Air manis lain pun minum. Tapi make sure air msk minum lebih. Alhamdulillah bsp ok. Sehari sebelum dan hari buat bsp langsung x minum manis.

sy minum low fat...beli farm fresh warnaa biru...kurgkn mkn manis & nasi....tp main sebat jgk..xthn dear

mnm susu kambing,kurgkn ambl mknn @ mnmn yg tggi gula,buah pun xsemua buah sesuai tuk gdm

Saya mnum HL low fat,duchlady low fat...tu je

Dutch lady low fat high calcium..

Minum yg low fat..