Ingin tahu

Kalau 21 minggu makan petai boleh kan?

4 Các câu trả lời

Ikut badan. Cuba makan sikit tgk ada tk sakit perut ke apa. Mcm sy dr first trimester sampai skrg (23w) still mkn petai. Tp selalunya sy masak jd lauk, mkn mentah tk pernah lg

3y trước

Makan tu memang okey tak ada masalah cuma takut tak boleh makan je☺️

Sy suka petai, tapi bila tahu mengandung 9 bulan tak mkn.. Org kata petai panas.. Depend pd dri sesorg

Sye semuah mkn je jus nenas durian petai.alhamdulilah x de ape2 23wk

boleh je mkn..tp hjung2 nk bersalin klau boleh elakkn..😅

3y trước

Ya nanti bau petai😂