35week

Kaki da terlampau bengkak dan rse sakit bila berjalan.. Ade x tips lain selain pakai stokin dan letak bantal bawah kaki utk surut kan bengkak.. Kalau duduk bercangkung pon da rse sakit.. Mohon share tips kurg pengetahuan, ni ank 1st.. Terima kasih mummy2.. ?

2 Các câu trả lời

Sama lah kaki bengkak dari 20w smp skrg dah 36w..dah mcm2 buat ilang sekejap pas tu bengkak balik.dah tanya dgn doktor dia ckp normal..biasa klu mcm ni bengkaknya smp bsalin

Kaki kena tinggikn bkn wktu tido je. Klu ddk pn make sure naikkn kaki ke ats. Boleh suruh husband urutkn sikit2.