Kak ipar

Kak ipar dok ajar minum ais. Katanya dah 2 bulan bersalin dah boleh minum. Kita kata badan kita tak tahan lg minum ais. Anak klau minum air masak yg sejuk sendiri pun dia kembung. Lps tu dia ejek kata kita dok manjakan anak.Nnt dtg rumah org takkan nak mengada mcm ni. Eii geramlah.

1 Trả lời

Buat apa nak dgr ckp kak ipar. Badan kita sendiri jugak yg sakit jika tak tahan. Untuk anak. Nanti kak ipar nak jaga ke kalau anak sakit. Tak yah follow. Dgr dan senyum pun dh cukup. Buat bolayan. N sembang dgn suami juga mengenai benda ni. Cayok2 mommies