...

kadang2 rase confius. mdngandung ke tak hahaha sbb perut kecik sgt ? 3bulan.. siapa mcmni???

125 Các câu trả lời

Sy pregnant 5bulan pn perut npk kecik lagi. Ramai yg tegur eh keciknya perut. Ape la mcm2 lah. Tpi sy tak kisah pun. Yg penting doc ckp baby sy sihat. Alhamdulillah.

Hakak 38w perot besa org tgk pun takot kata kembaq la..kata perot mcm nk keluar la..tapi hakak mcm xpercaya lg ngndung ni😅mcm mana tu.preggy no5 xsengaja🤭

Sy 5bulan. P berlari dri pintu depan ke dapur. Sbb pk lupa ttup api gas. Dh trcungap kt dpur. Bru tringat..eh aku mgndung.. Ya Allah.. nseb xtrgolek..😅😅

5y trước

🤣Sma la.. Abg poslaju hon2 kat luar gate rmh terus bgn blari keluar dan buka gate..lupa pula yg dri sendiri mengandung 🤣🤣

Sy pun dh 3 bln lebih perut xnmpk..😂 lgpun sy kecik n kurus..tp terasa jgk prubahan prut makin mbulat..mgkin xketara sgt org lain pon xprasan.. 🤓

Sy br 6 week..tp perut da timbul, skit masa lg mcm kena pakai maternity pant da. Ni mengandung ank kedua. Normal ke? Buku pink pun xbuat lg ni😅

5y trước

Second prgnt mmg cepat nampak..plus otot perut dah longgar sikit... Sama jg beza perut prgnt umur bawah 28 dgn yg prgnt umur atas 29... Otot perut makin kita berusia makin nak longgar... Sama jg dgn yg ada lemak perut dgn x da lemak..

Smelah kite 😂sy lgi smnggu nk msk 6bulan tp kempis smpai org tnye ni prgnnt ke tk 😂 tp tula.. yg ketara ponggong dgn peha mkin melebar 😂

Normal 3 bln x nmpak sy dh 7 bln pon org x cya ngndung 😅😅😅😅 hari2 ukur size dok g tu jgak perut suami yg makin maju 🤣🤣

Same mcm sy..kdg perut kembung mengeras sakit tpi bila kenyang mkn.. rileks je.. perut kempis..tdo pn cm xde rse ape2..hehe

Saya 3 bulan pun perut kecik. Dah 4 bulan baru nampak baby bump sikit. Sekarang dah 6 bulan, baru sedar perut dah besar. Tak perasan 😂

Sy dah 5 bulan org ckp babat jer 😂 sdgkan ni kali ptama mngandung.. 😂 takpa laa, asalkan baby sihat dan elok sja kan mommies 😊