ibu2 ade tak mcm sye trimester 1 Air liur bukn main bnyk kdang baring mcm paip bocor dlm mulut

Kadang2 letih asik nk bngun gi buang haha

8 Các câu trả lời

Normal sis. Hihi sama dgn saya masa awal2 dlu time musim alahan. Ya Allah lepas mndi dah gosok gigi tu kan , air liur terus bertakung. Mmg asyik ulang alik le ke sinki dok buang, kalau tak larat nk bgun smpai spair lah plastik letak dlm bilik😂

2y trước

hahah same pulk arini mndi berus gigi pastu siap smue baringlah mak ai skali rse cm dlm mlut bertakung air🤣🤣🥲🥲

Sama. Sy dah trimester 2 pun sama gituu. Tak tau kenapa ya. Sbb byk minum ke? 😂 kdg dah mkn mcm2 tp tekak rasa tak sedapp

Biasalah tu.. Lama² nanti okay balik macam biasa.. Takde meleleh dah.. Cuma meleleh tengok makanan pulak nanti 😂😂

hahaha saya tgh alami skrang dah la time posa lagi haish penat berulang kali kena buang buang ..5minggu baru

Sy kena masa awal 3rd trimester, especially masa tidur. Rasanya perubahan hormon tu.

2y trước

kan hehee

btl! dah alami air liur mcm air terjun. saya pun spare plastic kecil size S haha

2y trước

kan heheh 🤭🤭

Oiit raa aq pon sama🤣smpai nak bersalin

pernah juga🥵