Ada tak ibu2 yg alami senggugut teruk semasa awal kehamilan? Kenapa ye rasa senggugut TU? Normal ke?

Kadang2 dia tarik sampai peha..kandungan Bru 4w 5d. Biasa ke keadaan mcmni ye. Ni baby first

2 Các câu trả lời

Haah betul apa yg Fasss cakap, better terus ke doktor kalau kerap sengugut tu sis, kalau sakit nyeri2 kat bawah tu tanda rahim nak berkembang, sis pegi check doktor ye

3y trước

InshaaAllah Aamiin3..terima kasih ya...♥️

kalau cramp biasa nyeri bawah perut sikit2 itu normal, kalau cramp senggugut teruk mcm awk ckp itu tak normal.

3y trước

doakan smoga Ada rezeki Saya ya lepasni