perut kecik

Kadang kadang rasa sakit hati dengan mulut orang.. Asal dah masuk 8 bulan pun perut masih kecik.. Tak nampak pun.. Eumm eumm.. Betul ke orang kata perut kecik baby kecik.. ☹️

70 Các câu trả lời

Tak payahlah hiraukan apa org kata, as long baby awk tu sihat alhamdulillah. Kalau awk orgnya kecik, mungkin perut pun kecik. Ikut kesesuaian badan awklah. Kalau awk kecik tp perut besar, sakit pulak pinggang nanti. ☺️

Takdrnya , mitos je tu ,dah perut kita jenis tak besar , lgi comel nampak kecik 😁series , buat taktau je , anak kecik ke besar ke tak kesah janji sihat , and kita jgn lupa makan vitamin folid acid tuk baby ..

Saya perut kecil sampai orang tak perasan dah tunggu hari nak bersalin ni masih ada tak perasan pon. Bagus sis sebab kita dapat terhindar 1 dosa tayang perut. Saya tak kisah pon janji bila check up baby sihat.

Abaikn je mlot2 tu sis.. mmng ada org mngdung peyot xnmpk sgt.. mngkin sis tggi atau bdan kurang berisi. Spe ckp perot kecik bby kecik. Ehh xlah... Sy perot bsar kuar2 bby kecik jgk.. abaikan mlot2 tu..

Sy slalu kna dgn mertua bila blk rumh diorg..mula2 j stress..lma2 sy buat xdgr je..perut kcik ke bsar ke kesah ap..jnji bby sihat..klu ad lg org tny ckp je bby sihat alhmdulillah wlaupun kcik

Sy pon nmpk sipi2 je sbb kalau klua husband suh pakai longgar😅 kalau kt rumah pakai tshirt bru nmpk perut.. ala biasa la tu sis.. tk perlu la nk sakit hati.. dh scan baby ok kan.. ok la..

Biasa lh sis mulut orang perut Kita pn dorg nk sibuk. Bukan sis je org kata perut kecik ..kbyakkan yg Saya dgar org nmpk perut kecil bila baby dh lahir baby besar sihat alhamdulillah

xde kaitan.... yg penting bler apoiment gn dktr baby kat dlm tu shat ...lgpn bgs lah perot tu xnampk.... aurat kte jgk tu... sy nie segan perot bsar dh 33w... nak jalan dh mcm peguin...

Sy pun kene je.. Tp sbb dorg tak sama2 jumpa doc dgn kita.. So dorg xtau.. Dorg just ckp je.. Mulut ringan.. Biarkan je sis.. Doc ckp baby okay sihat.. Dah okay dah.. Pedulikan dorg

Sy 25 week pun orang cakap perut kecik, hahaha senyum je la. Tapi bila pergi doktor l, doktor cakap semua okay je, berat baby semua okay. Lain orang, lain bentuk badanyaa sis ☺️