perut kecik

Kadang kadang rasa sakit hati dengan mulut orang.. Asal dah masuk 8 bulan pun perut masih kecik.. Tak nampak pun.. Eumm eumm.. Betul ke orang kata perut kecik baby kecik.. ☹️

70 Các câu trả lời

Abaikan, awak kena bersyukur perut kecik byk kelebihan nye hihi sy pun jnis perut kecik, nak g mane2 tak la mengah sgt bawak perut.. Still bleh naik tgkat 9 guna tgga tau 🤣

Biasala tu kak. Sy pun dh masok 9 bulan org still ckp keciknye perut. Tak nmpk pun perut. Hmm. Asalkan baby kite sihat. Besar atau kecik perut nie bergantung saiz bdn ibu jgk.

Tak juga puan. Saya ramai ckp perut kecil padahal scan baby besar. ☺️☺️ So tak perlu dgr sgt ckp org. Tgh pregnant kena happy2 je okay. Nnt baby pun happy saja

Tk payah herankan mulut2 dorg, syukur lh tk membesar mcm org lain. Sya perut tk besar pun berat dh nk jln buat kerja ini kan pula jenis perut mengembang awk heheheh 😅

Abaikan je. Saya sampai nak bersalin, doktor cek anggaran bawah 3kg je berat baby. Sekali keluar 3.64 kg. Semua terkejut baby besar 😂 Saya ni kecik je orangnya.

Xjuga puan..sya dah 37minggu..perut mcm org prgnant 6bln je..doc scan anggran brat bby 2.9kg l.normal je..prut besa ke kcik ke..xde kaitan dgn bby besa ke kcik

Orang tu nak perut besar macam mana lagi ? Perut kecik salah besar salah suka pertikaikan . Buat tak tahu takyah sakit hati janji baby sikit mummy pun sihat .

Xjugak sis.. Abaikan laa mulut org tu.. Kang besar org kata xjaga.. Kecik sgt komplain.. So abaikan jelaa.. Pekak kan tlinga je.. Yg pntg ank dan kita sihat

masa pregnant lagi banyak emosi tak stabil. jangan dgr kn sgt ape yg bwg ckp. emosi tk stabil, baby akan effect. Allah bg cukup sifat tu Alhamdulillah.

Sy pun jenis x nmpk..dh pregnant 7 bln br org tau sy pregnant..dh ckp bln org ingt br nk msk 6, 7 bln..yg ptg baby sihat..sy dh slmt bersalin pun..baby 3 kg

5y trước

Kan..mulut org pyh nk ttp..bila org ckp perut kecik bg sy tu lg bgs..aurat kita trjaga..😄 fikir positif je..Kita pun X stress