Perut mengeras

Kadang kadang kalau saya naik kereta terlalu lama atau berjalan/berdiri banyak seharian, bila berehat baby or perut akan mengeras.. rasa macam baby tu nak keluar dari perut hahah. Saya dah 27w 1d, normal ke kalau lepas dah rehat and makan baru perut tu kurang mengeras?

1 Trả lời

ye sis sbb duduk lama / berjln terlalu lama . Kalau sis penat baby 2/3kali ganda penat dlm perut tu so. Take time. Take rest okay elak baby stress dlm perut☺️

4mo trước

saya memang stress sikit pun kalau jalan jauh jauh time pregnant ni. tq sis. perut keras sgt takut saya semalam