Hi all..any suggestion for specialist pediatrician around shah alam or nearby..

jus wanna check my son he was borned prematured now 2 years already but his weight only 8kg ++ no progresd..anyone here could share any advise or opinion..thanks

1 Trả lời

dulu adik bongsu saya lahir 6 bulan . saya ingat lagi memang lama juga dia tak cukup berat and sepanjang tu kami sekeluarga dapat stock makanan percuma daripada hospital untuk bantu naikkan berat dia . tapi memang macam tu kot , susah nak dpaat berat normal and sekarang dia dah 15 tahun elok mengembang dengan jayanya .