Morning sickness

Jom share pengalaman morning sickness mommy yang tak dapat dilupakan ??

24 Các câu trả lời

Asyik muntah... Tak boleh langsung tengok muka suami... Mai dekat pun muntah teruk.... Sampai masuk trimester ke 2 dah ok... Hahahahaha... Tapi masih muntah sbb lain

Pernah menangis sorang2 sbb terlalu lapar,tapi x boleh nak makan..tekak menolak semua makanan..rasanya mcm sampai ke hari ni x boleh nak makan sgt 😭

X boleh bau ubat gigi org dewasa..asyik muntah je..lastly guna kodomo lion. asben pun terpaksa ikut guna kodomo lion😅😅

Pagi tu breakfast agar². Sbb mengidam. Sedap ja masa makan agar² tu. Tapi x sampai 1jam. Agar² tu dh kuar balik 😂

Muntah depan rumh jiran masa kuar rumh nk p klinik checkup..nasib baik jiran x kuar😅

Beria rs nk muntah ..asalkn g toilet je rs trjeluek je lebih..tp xmuntah..😂😂😂

Xleh mkn ayam 😅 Hujung2 pregnancy bru blh mkn

Muntah non stop.mkn jr muntah.pai lmbik bdn

tak boleh makan nasi. nanti muntahh

muntah, xde selera makan, xde mood