I'm Currently 8weeks 6day now ?. Siapa lagi kat sini sama ngan sy?

Jom share pengalaman Mommies ?. Ada mommy yg dh start morning sickness?

1 Trả lời

7w da start alahan pg smpai mlm munth.. 😅2x msuk hosp, munth drh dan kurg air dlm bdn selain tu kena tyroid.. 😭 smpai kndgan 4bln bru kurg munth, blh mkn.. tp x smua mknn blh msuk terutama ayam xblh nk telan. Huhu.. now 38w mnunggu bby kluar je ni. 😍

5y trước

Ok lgi ni smpai 4bln.. ank sblm ni smpai bersalin x lalu mkn,munth 7/8x msuk wad pling lama ddk wad 5hri 4 mlm.. 😭 huhu.. mkn roti pon terkumpul je dlm mulut x blh telan ditambh asyk nk meludah (air liur bnyk x leh telan)..