Due Date Baby ??

Jom share,, momy momy lahirkan baby ikot due date tak ? ???

Due Date Baby ??
834 Các câu trả lời

anak2 saya semua sebelum due date yg first - due 15/2/2019 tapi keluar awall sgtt 13/01/2019🤣 takde masalah papepun . mmg dah sakit dan dah turun tanda yg kedua - 38weeks sebab gdm on ubat tpi tk induce pun . kena paksa bukak laluan . org panggil selukkk🥴🥴

First bby. Boy jangka 04.04. Sakit betul2 kat tmpt baby nk keluar. G hospital terus masuk wad Lahir 31.03 Waktu dadi gaji.. 🤣🤣🤣 Ank no2 overdue 5 hari. Lahir 21.11. Sakit kat ari2, Terus tolak labour room. Sakitnya 20.11 Paginya terus g hospital

1. Sebelum due date. Kena pksa bersalin. Kononnya kencing manis kna bersalin awal. Plg tggi dorg check bsp aku msa kt hospital hari tu pun 5.5 je selepas mkn. Klau sblm mkn 4.7. Msuk ubat utk pksa bsalin tp jln still tak buka2. Last2 operate. 😌

3y trước

😳😳 bila lg tu sis d detect kncing manis ?? kalau dh d paksa mmg la jalan x buka..bole brsalin normal kena operate pulakk😰

Sye due 24/12 ni.. tapi smpai skrg xde tanda ape2 lagi.. Doctor just bgtau kalau 24 ni pn xde ape2 tanda lagi dc akan tambah lagi seminggu... tgok la mcm mne 24 ni... minta2 nak lajak la seminggu tu 😅 sempat la kot tahun baru😂

Ank sulung ngn yg bakal klua no 2 ni due date sama 2.12 tapi sulung nk kluar awal 26.11.2019 Tarikh sempena anniversary mama n papa dia.. No 2 tak tahu dia nk klua awal ke lmbat harap2 dipermudahkan urusan bersalin nnti Aminn

Sulung awal 10 hari dari due .. sepatutnya kua 13/03 tapi mommy gemuruh klua 03/03 Anak kedua lagi awal due bulan 11 bulan 10 dah keluar .. awal sebulan adek klua.. Yg ke3 x tahu la cmne ... Hopefully 37 38w lah dea klua

Anak sulung sehari sebelum due date.. Anak kedua sebulan sebelum due date.. Now anak ketiga 31 weeks sudah.. Tak tau la ikut due, keluar awal @ overdue.. Semoga dipermudahkan urusan sehingga melahirkan nanti, aaminnn 🤲

4 hari sebelum due! Paling istimewa sebab lahir betul-betul waktu subuh pertama Ramadhan ☺️💕 Pengalaman Bersalin ➠ https://simplynoorul.com/pengalaman-bersalin-di-andorra-women-children-hospital-may-2019/

Sy teringin nak tmbh bby lg. Tp nak girl. Masalahnnya baby sy skrg baru 2 bulan. Dan boy. Dua2 ank boy. Tringin nak girl. Tp risau pula klu ada baby lg boy juga keluar. Naik pangkat NAGA lah alamatnya. Huhu

Sehari awal dr tarikh due.. due date tu pun actually tak accurate sebab saya tak ingat last 1st day period.. sampai kena marah dgn doktor kt klinik gomen.. geram lak dgn doktor tu.. perli bukan main lg