Tanda2 gud news?

Jom share dgn saya, apa tanda2 awal kehamilan yg sis sis rasa? Saya ttc ?

72 Các câu trả lời

Lewat period dan morning sickness. 😁 semoga dipermudahkan urusan awk utk ttc dan xlama lagi dpt berita gembira mudah2an 😊

5y trước

Aamiin. Terima ksih sis😘

sy pun ttc dkt 5y ... sy bt iui.. perut skit, smbelit nk berak tkleh smpai mngis2 tmpar dinding bilik air 🤣🤣🤣🤣

4y trước

Paham2. Sy pernah cangkung duduk dkt stgh jam tapi taknak keluar. Letihh 😅

Seminggu sblm due period,breast sakit puting sensitif...kerap ulang mkn mknan yg sama ja..pening kepala...loya....

Aku lepas,anak luar rahim...tiap 3 bulan sekali aku test...dalam 3tahun ni...masih belum ada rezeki...

Sakit pinggang,perut rse cramp mcm nk priod tu,ad demam,keputihan tbe2 bnyk kluar n priod delay sbuln lebih.

Xsmpat nk rsa tnda.. Instinc rsa mcm pregnnt.ckup bln ,g beli upt..mmg pregannt 😅 2-2 kndungan pn sma..

Saya muntah2 macam rasa masuk angin dan demam ke esokan harinya. Lepas tu makan apa apa semua rasa tawar.

Lambat period, rasa tak sedap badan mcm ada something tak kena, rasa kembung semacam, sakit breasts.

Rs mcm segugut, breast bgkak dan sakit, bdn terlampau penat dan sk cari gduh dgn suami🤣

Tido...asyik2 tido.. ngantok... letihh xpasal2......... minum kopi pun xjalan........